top of page

In 12 weken gezond, fit én slank!

Ben jij echt toe aan een nieuwe, gezonde levensstijl, maar heb je geen idee waar te beginnen? Al die tegenstrijdige adviezen, je weet niet meer wat je moet doen...

 

​Dan is er nu voor de échte aanpakkers het 12 weken traject! De eerste weken word je intensief op weg geholpen, waarna je zelf verder kan. Volg week na week het programma en na 12 weken bruis je weer van de energie. Wil je ook afvallen? Als je vol voor dit traject gaat, verlies je die kilo’s vanzelf. We stellen samen vast wat jij nodig hebt om verder te komen. We kiezen voor haalbare doelen maar ook wel een beetje confronterend. Je moet wel het gevoel hebben dat je nieuwe stappen aan het zetten bent...

 

​Kies je voor het 12 weken traject dan verwacht ik dat je er voor de volle 100% voor gaat; je staat stevig in je schoenen en gaat doelgericht te werk. De handvatten die je aangereikt krijgt pak je aan en je gaat er vol overtuiging mee aan de slag. Weet jij van jezelf dat als je je ergens in vastbijt dat je er echt helemaal voor gaat? Is je motivatie 100%? Dan is dit programma écht iets voor jou!​

Het 12 weken programma bevat:
* gratis kennismakingsgesprek
* 4 x persoonlijk consult
* voedingsanalyse
* op maat gesneden voedingsadvies

 

 


 

Praktisch

1. Persoonlijke begeleiding
Je begeleiding bestaat uit een kennismaking- én intakegesprek. Afhankelijk van je eigen wensen schaf je een pakket vervolgconsulten aan, deze duren minstens 30 minuten. Je krijgt adviezen voor het stellen van heldere doelen en het uitvoeren van je doelen op korte en lange termijn. We zien elkaar eens in de twee weken en bespreken hoe het met je gaat en waar je tegenaan loopt.

We bekijken met behulp van een resultatenmonitor naar je vorderingen. Hiermee breng je in beeld hoe fit jij je voelt, hoe mooi jij jezelf vindt, hoeveel zelfvertrouwen je hebt en hoe ontspannen jij je voelt in relatie tot eten en je gewicht. Fysiek meten we je gewicht, tailleomvang, BMI, vet-, spier- en vochtpercentage en hoeveel buikvet (viscerale vet) je hebt.

 

​2. Werkboek 'Weg met de Weegschaal' 
Beide boeken, geschreven door Meijke van Herwijnen, vormen de basis van deze methode. Het werkboek krijg je erbij, het 'Eetschrift' kun je, als je dat wilt, zelf aanschaffen. 

​3. E-mailservice
Wekelijks ontvang je een e-mail van ‘Weg met de weegschaal’ met een gerichte opdracht, tips en adviezen. En natuurlijk elke week een actie om mee aan de slag te gaan. Actie = reactie!

Prijs en vergoedingen

De totale prijs voor dit traject bedraagt € 249,-. Als je aanvullend verzekerd bent kijk dan hoeveel je zorgverzekeraar bijdraagt of zelfs het gehele traject vergoed.

 

bottom of page