top of page

Afvallen: hoe doe je dat toch?

Je weet vast wel hoe je moet afvallen; gewoon minder eten en meer bewegen. Toch? Maar dat heb je waarschijnlijk al

vaak geprobeerd en toch heeft het niet geholpen. Hoe komt dat? Waarom houd je het niet vol? Nieuwe inzichten en

vaardigheden gaan jou helpen! Ik werk met 3 'methodes' die zich de afgelopen jaren steeds beter hebben ontwikkeld

én hebben bewezen om gegarandeerd je doel te bereiken!

  • Cool: COaching op Leefstijl, 'gratis' 2 jarig begeleidingstraject vanuit de basiszorgverzekering

  • In 12 weken Fit en Slank 

  • Weet wat je eet: uitgebreide voedingsanalyse

  • Leefstijlbegeleiding 

Ben jij echt toe aan een nieuwe, gezonde levensstijl, maar heb je geen idee waar te beginnen? Al die tegenstrijdige adviezen, je weet niet meer wat je moet doen...

​Dan is er nu voor de echte aanpakkers het 12 weken Weg met de Weegschaal traject! Ik help je de eerste weken op weg, waarna jezelf verder kan. Volg week voor week het programma en na 12 weken bruis je weer van de energie.

 

Wil je ook afvallen? Als je vol voor dit traject gaat, verlies je die kilo’s vanzelf. We stellen samen vast wat jij nodig hebt om verder te komen. We kiezen voor haalbare doelen maar ook wel een beetje confronterend. Je moet wel het gevoel hebben dat je nieuwe stappen aan het zetten bent...

Je denkt dat je gezond eet, maar is dat wel zo? Krijg je voldoende essentiële voedingsstoffen binnen? Past je eetpatroon eigenlijk wel bij jouw manier van leven?

 

Met een uitgebreide voedingsanalyse weet je waar je aan toe bent. Het kan een bevestiging zijn dat je goed bezig bent. Maar het kan ook een vertrekpunt zijn voor verbetering.

Het veranderen van je leefgewoontes is makkelijker gezegd dan gedaan: er staan verleidingen in de weg en ook praktische bezwaren die je elke keer weer doen zwichten voor bank, tv, te veel eten en andere niet-altijd-zo-gezonde-gewoontes.

Wil jij echt je leefgewoontes veranderen voor een gezond lijf en een blij hoofd? Dat kan!

Als leefstijlcoach hebben we rond vier gezondheidstruikelblokken - en belangrijke levensvaardigheden - een programma opgebouwd.

bottom of page