top of page
Young Joggers

'Op naar de zomer' loopclinic voor beginners

Helaas start er voorlopig geen clinic!

....start de 8 weekse 'op naar de zomer'loopclinic om je tijdens de zomer lekker buiten te laten hardlopen en te genieten! 

We richten ons op de marathon Amersfoort, zondag 16 juni. Dit is een van de gezelligste hardloopfestijnen van Nederland waar alle afstanden zijn vertegenwoordigd. Van 5 km tot en met de hele marathon.

Uiteraard hoef je nergens aan mee te doen, je kunt je ook gewoon aanmelden omdat je wat kilo's wilt afvallen, omdat je zin hebt om het lopen weer op te pakken of omdat je de stimulans van een gezellige groep leuk vindt..

Wat ga je doen? 
Elke dinsdag trainen we van 20.00 tot 21.00 uur waarin alles wat met hardlopen te maken heeft aan bod komt. Je leert techniek en alle verschillende vormen van hardlopen komen aan bod, bijv. tempolopen, intervaltraining etc. Het is niet nodig dat je loopervaring hebt. Die ga je in 8 weken vanzelf opbouwen! Trainer André is gecertificeerd ART trainer en zal tijdens de looptrainingen ook wat technieken laten zien voor het geval je als loopster of loper wordt aangevallen,

Twee enthousiaste & goed opgeleide looptrainers!
De trainingen worden gegeven door 2 trainers. Monique de Jonge en André Damen. Wil je meer informatie over hen kijk dan op de website! Een ding staat vast: samen maken zij jouw looptraining tot een ware belevenis: plezier & bikkelen gaan samen!

Data
We starten op dinsdag 23 april en eindigen op dinsdag 11 juni. De training start om 20.00 uur vanaf de sportschool Fitness House Nieuwland. We hopen ergens halverwege een keertje naar park Schothorst te gaan. 

Kosten
De totale clinic kost slechts € 40,- als je lid bent en € 50,- voor niet-leden. Wat krijg je hiervoor? Hiervoor krijg je 8 (techniek)trainingen 
van 60 minuten. Je ontvangt 2 verschillende soorten trainingsschema's waarmee je zelf aan de slag kunt.

Meer weten of aanmelden?
Meld je aan bij de balie van Fitness house of neem contact op met Monique: stuur een email aan mail@fit4health.nl of bel 06 14322504.

bottom of page