top of page

Leefstijlbegeleiding

 

Het veranderen van je leefgewoontes is makkelijker gezegd dan gedaan: er staan verleidingen

in de weg en ook praktische bezwaren die je elke keer weer doen zwichten voor bank, tv,

te veel eten en andere niet-altijd-zo-gezonde-gewoontes.

Wil jij echt je leefgewoontes veranderen voor een gezond lijf en een blij hoofd? Dat kan!

Als HBO leefstijlcoach verbonden aan de beroepsvereniging hebben we rond vier gezondheidstruikelblokken - en belangrijke levensvaardigheden - een programma opgebouwd.

Alle programma's duren 3 maanden en zijn ook los van elkaar te volgen. Vind je het lastig om te bepalen met welk programma jij het snelst je doel zult behalen, laten we dan eerst een vrijblijvend intakegesprek voeren.

 

  • Heb je de basiskennis over gezond leven al, maar lukt het je niet om te voelen wat je lijf nodig heeft en kom je daardoor van alles tekort? Dan is het programma 'Je Lichaam en Behoeftes leren kennen' wat voor jou.
     

  • Is stress en tijdgebrek een terugkerend probleem en weerhoudt je dat ook nog eens om je leefgewoontes te veranderen? Het programma 'Je Tijd en Energie leren managen' gaat je zeker helpen.
     

  • Lukt het je niet altijd om erachter te komen wat je zelf nu eigenlijk wil en vind je het moeilijk om jezelf te blijven bij anderen? Daarover gaat het programma 'Zelfontwikkeling en Communicatie' en het werkt goed om rust en zelfvertrouwen (terug) te krijgen.
     

  • Misschien gaat gezond leven je meestal wel goed af, alleen niet op die dagen dat alles en iedereen moeilijk lijkt te doen, of op die momenten dat je ontevreden bent met jezelf…dan vlucht je toch weer in je oude gewoontes van teveel eten, drinken, tv-kijken… Omdat het meer dan handig is om ook op de minder makkelijke dagen goed voor jezelf te kunnen zorgen, is er nog een programma 'Omgaan met Onrust'. Dat scheelt.

bottom of page