top of page

Levend- en droogbloedanalyse

Hoe gezond en fit je bent kun je meten. En door te meten weet je precies waar je staat en wat

jouw lichaam nodig heeft om gezonder, fitter en slanker te worden. Om je daarmee te helpen

kun je een levend- en droogbloedanalyse laten uitvoeren.

Wil je gezonder en vitaler worden? Of wil je afslanken? Dan is deze bloedanalyse een belangrijke gids.

Het advies dat je krijgt is toegespitst op jouw eigen wensen en doelstellingen. Je kunt kiezen voor een microscopisch bloedonderzoek met of zonder voedingsanalyse. Door middel van een vingerprikje worden foto's van het bloedbeeld genomen en bekijken we samen de resultaten.

Er wordt gekeken naar een aantal van de belangrijkste verstoringen die te maken hebben met een optimale vitaliteit en gezondheid. Omdat iedereen uniek is vinden we bij verschillende mensen vaak verschillende zwakke punten. Deze zwakke punten vormen de basis voor de adviezen waar je uiteindelijk mee aan de slag kunt.

Er wordt onder meer gekeken naar: status van de B-vitamines, ijzer-zink-koper, spijsvertering, ontstekingsreacties, suikerstofwisseling, de darmfunctie, vochtbalans, vrije-radicalen belasting (anti-oxidanten) en de bijnierfunctie (stress).

Levend- en droogbloedanalyse inclusief voedingsdagboek
Als je kiest voor een bloedonderzoek incl. voedingsdagboek dan kijken we naar je dagelijkse voedingsinname; hoeveel kcal krijg je dagelijks binnen en welke vitamines en mineralen haal je daaruit? Is dat ook voldoende om jouw specifieke doelstellingen te behalen? Verder krijg je een 7-daags 'Healthy Food' programma mee naar huis. Dit is een volledig uitgewerkt voedingsprogramma dat precies aansluit bij jouw behoeften.

In beide gevallen ontvang je een document met hierin een uitgebreide toelichting van je resultaten.

bottom of page