top of page

Fit en vitaal door sportief wandelen!

Elk voorjaar kun je bij Fit4Health elke woensdagochtend een uur powerwalken. Of sportief wandelen, zoals het ook wel wordt genoemd. Powerwalken is voor mensen die meer willen bewegen maar niet kunnen of willen hardlopen. Het is een vorm van bewegen die uitgaat van de natuurlijke wandelbeweging waarbij je door extra kracht en een betere looptechniek je loopsnelheid kan verhogen.

Powerwalken onderscheid zich dus van recreatief wandelen door een hogere snelheid. Als wandelaar beweeg je in groepsverband heerlijk in de buitenlucht onder leiding van een ervaren trainer. 

De clinics bestaan uit 10 trainingslessen en zijn vooral gericht op het verbeteren van het uithoudingsvermogen, snelheid en wandeltechniek. Achteraf instromen/aansluiten is altijd mogelijk. Immers, wandelen kunnen we allemaal!

Behalve uit (stevig) wandelen bestaat een training uit een warming-up, oefeningen om de wandeltechniek te verbeteren en een cooling down. Powerwalken is een gezellige en veilige manier om conditie op te bouwen, zeker als je een tijdje niet aan sport hebt gedaan. Aan de training kan iedereen meedoen, getraind of ongetraind, met of zonder lichamelijk ongemak. Want ook mensen met gezondheidsproblemen hebben meestal veel baat bij regelmatig bewegen. Wil je een keertje meelopen? Meld je dan vrijblijvend aan en loop een keertje gratis mee!

Momenteel is er geen groep maar zodra er voldoende aanmeldingen zijn (minstens 6) dan start er weer een groep. Laat je dus op de wachtlijst zetten dan gaan we weer zsm van start. Je betaalt voor 10 trainingen slechts € 50,-. 

bottom of page