top of page

Er zijn maar weinig cliënten die een foto van zichzelf gepubliceerd willen hebben. Maar Charlotte (29) is een uitzondering, graag zelfs om te laten zien wat zij bij mij bereikt heeft. Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyanda, 27 jaar (uitgebreide voedingsanalyse)

Na de zomervakantie had ik voor mezelf besloten om te beginnen met een nieuw sportprogramma. Een leuke, nieuwe uitdaging die ik aan wilde gaan zonder een specifiek doel te hebben. Na vijf weken succes te hebben geboekt, begon mijn lijf ineens tegen te stribbelen. Ik kreeg bij Fit4Free de tip om bij hun voedingscoach Monique langs te gaan. In eerste instantie was ik vrij terughoudend. Ik heb al zoveel diëtisten en voedingsfanaten gesproken, waar ik juist paniek van ondervond. Want van de een mocht ik geen melk, en van de ander juist weer drie glazen per dag. Uiteindelijk toch contact gezocht en gekozen voor een uitgebreide voedingsanalyse. 

Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Monique. Zij heeft me niet geprobeerd te overtuigen dat ik op een dieet moest, maar puur laten inzien wat ik nodig had. Mijn grootste leerpunt was het aantal kcal wat je lijf simpelweg nodig heeft om normaal te kunnen functioneren. Het was een heel fijn gesprek waar ik steeds rustiger en zelfverzekerder werd. Geen paniek, maar zin om te beginnen met lekker en gezond te koken en te eten. Sindsdien volg ik haar tips en weeg ik minder dan 10 jaar geleden! Nooit verwacht dat ik ooit nog onder dat getal zou komen. Heel blij dat ik bij Monique ben langsgegaan. Ik raad het iedereen aan.

Nicolien, 31 jaar (12 weken programma)
"Na alle diëten te hebben uitgeprobeerd met zeer wisselend resultaat wist ik dat ik het anders moest doen. Geen quick fix meer voor mij. Wel gezond en lekker en vooral genoeg eten. En gaan snappen waarom ik eet. Of waarom juist niet. Afvallen ging niet met kilo's tegelijk (stiekem wilde ik dat natuurlijk wel). Maar uiteindelijk ben ik wel 8 kilo kwijt geraakt in een half jaar tijd. En nu, na anderhalf jaar zijn deze er nog steeds af. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om naar Monique te gaan!" 

Marion, 48 jaar (12 weken programma)
"Ik probeerde op te letten op mijn eten en viel toch niet af. Wat deed ik toch verkeerd? Bij het 12 weken Weg met de Weegschaal programma kreeg ik inzicht in mijn gedrag en leerde ik luisteren naar mijn lichaam. Ik zou dit iedereen aanraden die het lijnen beu is en toch gewicht wil verliezen op een relaxte manier. Door betere inzichten in jezelf en eten te krijgen."

Sam, 32 jaar (12 weken programma)
"Sinds ik kennisgemaakt heb met ´Weg met de Weegschaal´, ben ik ongemerkt 5 kilo afgevallen en heb ik weer een gezond gewicht. En dat zonder te lijnen. Ik eet meer (volkoren)brood en heb alle light producten afgeschaft. Ik eet weer wat ik lekker vind en voel me daar een stuk beter bij."

Edith, 44 jaar (leefstijlcoaching)
"Ik deed de workshop FOOD! omdat ik dacht dat het misschien een nieuwe manier van lijnen was. Het bleek om veel meer te gaan dan lijnen. Daarom volgde ik ook nog twee trainingen. Ik weet nu precies waar de schoen wringt en merk dat het mogelijk is om van je overgewicht af te komen op een gezonde manier."

Peter, 51 jaar (voedingsanalyse en sportvasten)
"Ik had een 'boost' nodig om mijn lijf een extra zetje te geven. Nadat ik eerst met een uitgebreide voedingsanaylse inzichtelijk kreeg wat ik nu precies deed (of vooral niet deed) viel ik al een paar kilo af. Daarna heb ik nog een sportvastenkuur gedaan die me de extra boost gaf. Ik voel me fitter, heb minder suikerbehoefte en ben inmiddels 9 kilo afgevallen. Maar bikkelen was het wel ;-)." 

Andrea, 28 jaar (Sweet Control)
"ik heb een enorme zoet- suikerverslaving en heb deze doorbroken door inzicht te krijgen in wat ik allemaal in mijn mond stopte waar suiker inzat. En dat was best schrikken. Soms is het best nog lastig want ik blijf hoe dan ook een zoetekauw. Maar glazen sap waarvan ik dacht dat ze gezond waren zijn verleden tijd. En zo nog een aantal dingen."

"Ik heb bij Monique begeleiding bij afvallen gekregen. Eerst voeding-

en leefstijladvies. Toen ik 20 kilo was afgevallen hardloopbegeleiding.

En een tijdje terug een 10 daagse sportvastenkuur en een

Levend- en droogbloedanalyse.

Uit schaamte voor mijn gewicht durfde ik zelfs een voedingsconsulent niet

te vertellen wat de weegschaal aan gaf. Inmiddels ben ik ruim 35 kg afgevallen

en heb nu een gezond bmi en vetpercentage. Ik ben fitter, energieker,

zelfverzekerder en gelukkiger. Ik geniet nu van bewegen in plaats van dat ik er

tegen op zie.

Monique is een lief mens die echt om haar klanten geeft en er het beste uit wil

halen en ze dat ook gunt. Zij zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en niet meer zo erg schaamde. Zij vroeg me laatst welke specifieke eigenschappen ik het beste vond aan haar: zij is vlot, eerlijk, flexibel, zorgzaam én oprecht.

Ik zou de begeleiding van Monique zeker aanraden want ik ben supertevreden met de behaalde resultaten. En dat is meer dan alleen het getal op de weegschaal. Zonder Monique zou ik nog steeds veeeeeeel te dik zijn. Met alle gevolgen van dien.  Niet alleen qua gezondheid, maar ook de weerslag dat dat zou hebben op mijn gezin. Alle dingen die ik zou hebben gelaten, vermeden of niet zou doen of hebben gedaan."

bottom of page