top of page

Twee soorten trainingen: techniektraining en duurloop(je)
Iedere week zijn er twee soorten trainingen: een techniek/tempo/intervaltraining op de

woensdagavond en een vrijblijvende duurtraining op zondagmorgen. 

 

Techniektraining

De techniektraining wordt gegeven op dinsdagavond van 19.30 - ± 20.30 uur
 

Je krijgt tijdens deze training naast een intervaltraining ook afwisselende oefeningen die je loopkracht bevorderen en loopscholing om je looptechniek te verbeteren. 

We starten vanaf winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort (Kattenbroek), voor het Kruidvat.

 

Duurloop(je)

Op zondagmorgen is er de mogelijkheid om mee te doen aan een duurloop. Hier zullen vaak geen trainers bij zijn dus initiatief vanuit de groep is nodig! Ook op zondag kan worden gestart vanaf het Emiclaer mits we zin hebben in een bosloopje. Dan gaan we naar Birkhoven of de Soesterduinen. 

 

Twee enthousiaste looptrainers! De trainingen worden gegeven door 2 trainers: Monique de Jonge en André Damen. Wil je meer informatie over hen kijk dan op de website! Een ding staat vast: samen maken zij jouw looptraining tot een ware belevenis: plezier & bikkelen gaan samen!

 

Data & kosten

Dinsdagavond: start 31 maart tot en met 2 juni
Zondagochtend: vrijblijvend vanaf de startdatum 

De totale training kost slechts € 50,-. Je krijgt hiervoor 10 techniektrainingen + de mogelijkheid om elke zondagmorgen deel te nemen aan een duurloop. 

Voor wie?
De clinic is alleen voor beginners. 

 

Meer weten, keertje proeflopen of aanmelden? Je kunt contact opnemen met Monique: stuur een e-mail of bel 06 143 22 504. Of kijk op onze Facebook pagina: Hardlopen Amersfoort. 

LOOPCLINIC 

10 WEKEN

Elk voorjaar start een 10 weekse clinic om je optimaal voor te bereiden op de zomer!

We sluiten de 10 weken altijd af met een georganiseerd loopje. In dit geval is dat de Marathon Amersfoort in juni. Tijdens dit evenement kun je diverse afstanden lopen. ​Uiteraard hoef je hier niet aan mee te doen, je kunt je ook gewoon aanmelden omdat je wat kilo's wilt afvallen, omdat je zin hebt om het lopen weer op te pakken of omdat je de stimulans van een gezellige groep leuk vindt...

bottom of page