top of page

Hallo, ik ben Monique de Jonge.

Sinds 2005 heb ik mijn eigen praktijk als voedings- & leefstijlcoach. Ik begeleid mensen bij het behalen van een gezond gewicht en een energieker leven! Om zo efficiënt mogelijk het gewenste doel te bereiken kan ik meerdere interventies inzetten. De rode draad hierin is altijd gedrag: wat doe je, wat zou je anders willen doen en wat zou jij ervoor nodig hebben om daarin iets te veranderen. 

Eigenlijk mijn hele volwassen leven heb ik interesse in voeding en gezondheid. Ik noem mezelf weleens een zendeling omdat ik het altijd leuk vind om aan iedereen te vertellen wat 'goed voor jezelf zorgen' met je doet. Kun je je voorstellen hoe lekker het is om altijd goed in je vel te zitten? En altijd voldoende energie te hebben om die dingen te doen die je wilt doen? Zodat je kunt zijn wie je wilt zijn?

In mijn pubertijd was ik veel te zwaar en zat daardoor niet goed in mijn vel. De kilo’s zaten me niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk in de weg. Ik besloot er wat aan te gaan doen door beter op mijn voeding te letten en meer te bewegen. Ook heb ik afgeleerd om meer te eten dan ik van plan was omdat de zak op moest. Of omdat het zonde is om iets weg te gooien. Of omdat het zo gezellig is. Of omdat ik een rotdag had. Dit laatste kennen we vooral als emotie-eten...

Als leefstijlcoach, aangesloten bij de BLCN en de BGN,  begeleid ik mensen die het lastig vinden om die keuzes te maken die zij zelf willen. Dit heeft zeker niet altijd met eten te maken! Door mijn jarenlange ervaring als leefstijlcoach weet ik dat afvallen niet alleen te maken heeft met het maken van andere of betere voedingskeuzes en meer bewegen maar met nog zoveel andere dingen. Alle kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan stellen mij in staat om je op alle fronten te helpen bij het afvallen en fitter te worden. Om vervolgens een gezond gewicht te behalen. 

Heb ik je interesse gewekt? Laten we dan snel contact hebben dan kunnen we samen bekijken welke begeleiding het beste bij je past. Maar misschien weet je al wat je wilt, kijk dan bij afvallen of bewegen voor meer informatie. Of neem direct contact met mij op. 

Mijn uitgebreide profiel kun je bekijken op linkedin

bottom of page